pohjoismaiset brändit

djusie

Djusie

Djusie on suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka master mind Katja Kokko tunnetaan holistisen ihonhoidon edelläkävijänä ja visionäärinä. Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon. Mehukas iho on kuin nektariini!

BRUNS Products

BRUNS Products on ruotsalaista, käsin valmistettua ja korkealaatuista hemmottelua hiuksillesi. Kampaamotason hiustenhoitosarjassa on saatavilla tuotteita niin tuoksuvina kuin myös ilman ylimääräisiä tuoksuja.

JURENKA Organic Body Care

Tanskalainen JURENKA sai alkunsa, kun sarjan perustaja Gabrielle Schimko sai diagnoosin rintasyövästä. Rankat hoidot vaikuttivat merkittävästi hänen ihonsa kuntoon ja sopivia tuotteita etsiessään Gabriellelle selvisi, että kosmetiikkatuotetta voi kutsua luomulaatuiseksi jopa kaikkein pienemmällä mahdollisella määrällä luomuraaka-aineita.

OM-SE

Ruotsalainen OM-SE on minimalistinen ihonhoitosarja, joka saa voimansa 100 % luomulaatuisista, kasvipohjaisista raaka-aineista. Kaikki sarjan tuotteet sopivat vegaaneille. Tuotteet tuotetaan pienissä erissä laadun takaamiseksi ja ylituotannon välttämiseksi. 

RAAW by Trice

Tanskalainen RAAW by Trice on korkeatasoista holistista kauneutta, ylellisyyttä sekä aidosti tuloksellista ihonhoitoa. Kultaiset tuhkimotipat, turkoosinsiniset öljyt ja silkkiset seerumit vievät mennessään!

ANGAN Skincare

Islantilainen ANGAN valjastaa käyttöönsä ikiaikaisten, karussa luonnossa elävien kasvien koko voiman. Tuotteet sisältävät vain kestävistä lähteistä hankittuja, puhtaita ja luonnollisia ainesosia – kuten käsin poimittuja kasveja.

RUA

Norjalainen RUA on ylellinen, minimalistinen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, jonka on kehittänyt Formula Botanicasta valmistunut, palkittu Kristina Dunn.

Marina Miracle

Marina Miracle on Marina Engervikin käsialaa, joka itse aikoinaan kärsi vaikeista iho-ongelmista, kuten aknesta ja atooppisesta ekseemasta. Etsiessään ratkaisuja iho-ongelmiinsa, Marina päätyi kehittelemään omia ihonhoitotuotteita, joiden teho hurmasi myös lähipiirin.

Soil of Beauty

Suomalainen Soil of Beauty on muinaista viisautta ja pohjoismaisia kasveja valjastettuna moderniin ihonhoitoon. Brändin perustaja, Henna Uusikallio on työskennellyt ihoterapeuttina kaksikymmentä vuotta.

Laponie of Scandinavia

Suomalainen Laponie of Scandinavia luo mutkatonta ihonhoitoa herkälle ja ongelmaiholle. Tämä tarkoittaa yksinkertaisia ja yhdistettäviä tuotteita, joissa on vain vähän ainesosia. Ainesosat on valittu tarkkaan herkälle ja ongelmalliselle iholle, jotta epätasapainoinen iho voi saavuttaa tasapainon.